Serveis

Estas interessat en fer un seguiment a temps real del consum energètic de la teva empresa, o de casa teva? Vols fer un seguiment del cost de la factura a temps real, sense necessitat d’esperar a final de mes? Estas interessat en conèixer quants diners et podries estalviar canviant la potència contractada? Has d’escollir una potència per la teva empresa o per casa teva i no saps quina triar?

… oferim els nostres serveis per fer-nho nosaltres a partir de les nostres eines. També us fem un programari a mida d’acord amb les vostres necessitats. A part, som experts en l’optimització del funcionament de depuradores, reduint el consum energètic tot assegurant una bona eficiència del procés.

Desenvolupament de programari a mida

Adaptem i ampliem el nostre codi per tal que sigui compatible amb el programari de la vostra empresa.

More info

Lectura de comptadors, càlcul de factura eléctrica i optimització de potencia contractada

Per aquells usuaris que estiguin interessats en conèixer millor el seu consum energètic i que no tinguin coneixements de programació ens poden contactar i ho farem per ells utilitzant les nostres eines informàtiques.

More info

Auditories energètiques en depuradores basades en models matemàtics

Us generem un model que descriu el funcionament de la vostra depuradora i permet avaluar diferents estratègies d’operació sense fer canvis en el procés.

More info